Rondomgeven door bewegingstherapeuten
met Senioren Fit

Speciaal voor senioren biedt Topaz Senioren Fit: sporten met een eigen ‘personal trainer’. Bewegen is gezond. Maar ouderdom, een beperking of ziekte, kunnen het moeilijker maken om actief te blijven.
De bewegingstherapeuten van Topaz360 helpen u om op een verantwoorde manier te blijven bewegen, rekening houdend met wat u aankan.

Specialistische zorg

Onze bewegingstherapeuten zijn gespecialiseerd in ouderen en mensen met chronische lichamelijke beperkingen of chronische ziekten als dementie, parkinson en diabetes. SeniorenFit kan worden ingezet bij: verminderde spierkracht, balans, mobiliteit, conditie of valgevaar.

Zo staan we rondom u

U bespreekt met de bewegingstherapeut waaraan u wilt werken en doet enkele tests. Op basis hiervan stelt de bewegingstherapeut een training op maat voor u samen. Met oefeningen om bijvoorbeeld uw spieren te versterken of uw uithoudingsvermogen, balans (valpreventie) en lenigheid te vergroten. Iedere week werkt u onder persoonlijke begeleiding van de therapeut aan het bereiken van uw doelen. Regelmatig wordt de voortgang gemeten en het oefenprogramma zo nodig aangepast.

In Katwijk of Leiden

U sport individueel of samen met een klein groepje 55-plussers. Gezellig en motiverend! Ieder volgt een persoonlijk programma en krijgt individuele aanwijzingen van de bewegingstherapeut. U traint in onze speciale trainingsruimten in Topaz Overduin in Katwijk of Topaz Zuydtwijck in Leiden. Er is op maandag van 11.30 uur – 12.30 uur nog een plek vrij in Katwijk. Op woensdag van 15.00 tot 16.00 uur zijn er nog twee plekken vrij in Katwijk. In Leiden kunnen we uitbreiden als er voldoende aanvragen zijn.

Aanmelden & kosten

U kunt zich aanmelden voor Senioren Fit via de contactbutton, zonder verwijzing. Na een proeftraining kunt u een strippenkaart afnemen voor 10 trainingen voor € 95,-. Een training duurt 45 minuten. Informeer bij uw zorgverzekeraar of gemeente of zij (een deel van) de kosten vergoeden.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten?

Voor verwijzers

Lorem ipsum dolor sit amet adipiscing elit sed do eiusmod tempor in.

Onze behandelaren

In de buurt

[wpsl]

Arie de Vreugd
Bewegingsagoog

Simon Jansen
Bewegingsagoog